Welkom bij Van Noordenne Accountants!

Vraag direct een offerte aan

Geen zorgen over uw salarisadministratie

Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten, deskundig, oplossingsgericht en proactief . Zo garanderen wij u dat uw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving.

Realtime toegang en inzicht

Bij ons heeft u realtime toegang en inzicht in uw HR- en salarisgegevens. U ziet dezelfde gegevens als uw salarisadministrateur. Zo bent u altijd op de hoogte en kan uw salarisadministrateur met u mee kijken om u beter van dienst te zijn.

Vast contactpersoon

Bij ons krijgt u een vaste contactpersoon. Uw contactpersoon is uw vaste aanspreekpunt en u kunt bij hem of haar terecht met al uw vragen.

Maak gebruik van alle functionaliteiten van Van Noordenne Accountants!

ESS app

Van Noordenne Accountants biedt u verschillende functionaliteiten voor medewerkers on-the-go en in real time met onze gratis mobiele apps voor de iPad®, de iPhone® en Android-toestellen.

Digitaal wijzigingen doorvoeren

Met Van Noordenne Accountants kunt u digitaal wijzigingen voor uw personeel aangeven. Deze kunnen vervolgens goedgekeurd en verwerkt worden door uw salarisadministrateur.

Verlofregistratie

Met Van Noordenne Accountants kunt u online uw verlof registreren. U kunt Van Noordenne Accountants het verlofsaldo laten berekenen en u kunt eenvoudig de verlofaanvragen registeren.

Digitaal dossier

Uiteraard kunt u op Van Noordenne Accountants een online personeelsdossier bijhouden. Ook kunt u hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor uw medewerkers.

Salarisrapportages en aangiftes

Online heeft u altijd toegang tot salarisrapportages, zoals bijvoorbeeld de loonstroken, betaalbestanden, loonaangiftes, journaalposten en standenregisters.

HR signalen

U ontvangt van ons dagelijks de belangrijke signalen van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals einde proeftijden, contracten, verjaardagen, jubilea, verzuim en verlof.

Duidelijke tarieven voor onze HR- en Salarisdienstverlening

Alles uitbesteden
Volledige service, geen zorgen en meer kwaliteit.
#Samenwerkt
Maandelijkse kwaliteitscontrole en ondersteuning.
Zelf doen
Gebruik maken van onze HR- en Salarissoftware.

€ 15,00

per medewerker

€ 8,50

per medewerker

€ 4,00

per medewerker

Volledig uitbesteden?

Kiest u ervoor om uw salarisverwerking volledig bij ons uitbesteden, dan kiest u voor meer ruimte om te ondernemen, lagere kosten en meer kwaliteit. Uiteraard krijgt u van ons on-the-go en in real time inzicht in de door ons verzorgde salarisadministratie.

Samenwerken?

U kunt gebruik maken van ons salarissysteem en uw vaste salarisexpert controleert maandelijks uw loonverwerking en zorgt dat uw salarisadministratie op een doelmatige, juiste en tijdige wijze wordt verwerkt.

Zelf doen?

Bent u op zoek naar een eigen HR- en salarissysteem, dan kiest u voor zelf doen. In overleg zorgen wij voor de eerste inrichting. U kunt daarna naar eigen inzicht gebruik maken van de ondersteuning van de HR- en salarisexperts van Van Noordenne.